lets-get-loes-logo
a

Menu

Buddies

Er komt veel kijken bij het maken van een website! En hoe beter de input, hoe sterker de output, zo simpel is het. De belangrijkste onderdelen zijn: je branding, je media en je teksten. Hierin investeren loont dus absoluut! Je bent vrij in het kiezen van je eigen partner hierin, maar deze dames kan ik in ieder geval 100% aanbevelen! Met als voordeel dat ik alles lekker kan monitoren 😉.

Een kleine greep uit mijn fantastische business partners

Linde - Blinck fotografie

Fotografie & Visagie

Linde @ Blinck Photography

Zonder professionele foto’s maak ik geen website en ik kan je vertellen bij wie je daarvoor het beste kunt zijn. Degene die ook mijn foto’s heeft gemaakt 🤩. Linde is echt een megatopper in het jou op je gemak stellen. Mijn shoot voelde als een uitje met een vriendin en was voorbij voor ik het door had. En wat een toffe foto’s zijn het geworden. En dan doet ze ook nog je make-up! 100% zelfvertrouwen boost garantie. Check haar website voor alle informatie en mogelijkheden.

Personal branding

Paulien @ Werk aan jouw Merk

Paulien gaat terug naar de basis van jouw bedrijf. Wat zijn jouw kernwaarden? Wat is je missie? Wat is de rode draad van jouw expertise? Wie is je ideale klant? Zij helpt je om dit ijzersterk op papier te krijgen en vertaalt dit daarnaast naar een matching huisstijl. En dan vertaalt ze deze óok nog eens door naar meerdere uitingen zoals je LinkedIn, brochure, drukwerk enz. Kan je lekker alles voor jouw branding op 1 plek neerleggen! Bekijk haar traject en “ff bellen” dienst op haar fantastische (door mij gemaakte) website 😋.

Paulien - werk aan jouw merk
Manja Ontwerpt

Grafisch Ontwerper

Manja @ Manja Ontwerpt

Heb je je kernwaarden, missie, visie, ideale klant enz. allemaal wel helder en wil je alleen dat iemand een supergave (nieuwe) huisstijl voor je ontwerpt? Kijk dan even bij Manja! Ze kan er ook hele mooie matching templates voor je social media bij maken.

Toen iemand aan haar dochtertje vroeg wat voor werk haar moeder doet zei ze: “Magisch Ontwerper” ipv Grafisch Ontwerper, dus dat is nu haar officiële functietitel 😁 (ahhh). Check her out!

Tekstschrijver

Antje @ Antje Veld

Tijdens mijn content-sessie met jou bepalen we de structuur en grove inhoud van je website. Maar de alinea’s moeten natuurlijk nog wel daadwerkelijk geschreven worden 😁. Een mega belangrijk onderdeel op je website in het omzetten van bezoekers naar klanten. Wil je zeker weten dat je teksten je doelgroep aanspreken, zowel qua inhoud als qua stijl? Antje is your woman. Een perfecte match voor ondernemers die niet hetzelfde willen klinken als de rest van hun branche!

Antje Veld - copywriter
Christeny-seo-studio

SEO Specialist

Christeny @ De SEO Studio

Ik doe mijn deel aan de technische kant, maar wil je écht goed scoren in Google (Search Engine Optimization) dan moeten o.a. je teksten daar op worden ingericht! Bedenk je dus vooraf hoe belangrijk Google voor je is.

Christeny neemt alles voor je uit handen van zoekwoorden onderzoek, content creatie tot het duiken in de cijfers en rapportages. Ook wel: alles waar je zelf waarschijnlijk stressvlekken van krijgt 😛.

WordPress Onderhoud

Begoña @ Maseda Support

Zonder onderhoud van je website is het wachten op technische problemen en kwetsbaarheid voor hackers. Mijn enthousiasme en talent ligt bij het opzetten en vormgeven van je website, niet bij de technische kant! Als jouw website live is, draag ik hem daarom officieel over aan Begoña voor het spik en span maken en houden van de achterkant van je website.

Je kunt snel en makkelijk schakelen met Begoña als er een probleem is of als je een vraag hebt, wat precies de reden is dat ik ook zelf met haar werk!

Begoña - technisch VA