lets-get-loes-logo
a

Menu

Mijn tarieven

Ik ben niet de goedkoopste (ook zeker niet de duurste), maar ik ben niet your average webdesigner. Ik vraag je niet een kant en klaar Word doc aan te leveren en te zeggen waar je welke foto wilt. Ik ben jouw partner-in-crime en denk van begin tot eind strategisch met je mee, bepaal samen met jou de hele opbouw en upgrade ook nog je teksten voor optimaal effect. Are you ready to take over your industry?

Inclusief strategie, upgrade van je teksten, webdesign én bouwen

Content-sessie
Opzetten testomgeving en live zetten
Custom menubalk, mobiel menu en footer
Homepagina
Salespagina
Reviews / simpele portfolio pagina
Over mij
Contact
Custom Calendly pagina
Bedank- en bevestigingspagina's
Link in bio
Custom 404-page-not-found
Custom WordPress inlogpagina
Blog op maat
Kleine webshop / diensten online afrekenen

HELEMAAL LOES
(volledige website)

350
1000

EEN BEETJE LOES
(one-pager)

350
1000

LOSSE ONDERDELEN
(voor niet-klanten)

350
1000
nvt