Let’s get

HELEMAAL LOESOE

HET ENIGE ECHTE ORDINAIRE EINDEJAARS DANSFEEST VOOR ONDERNEMERS

Eens even een avond volledig in je zwakte staan

Je hebt straks weer een jaar ondernemen achter de rug. Misschien ben je hard gegroeid, misschien heb je hard gefaald, het maakt allemaal niet uit, want op deze avond gaan we lekker niet next level (op je dansmoves na natuurlijk), niet op zoek naar onze zielsmissie en ook je omzetdoelen kan je aan de kapstok hangen.

Of het nou matcht met je human design of niet, we gaan keihard hitjes knallen, drinken en dansen! Het jaar feestelijk afsluiten met je ondernemersbuddies. En heb je die nog niet, dan is dit de beste plek om ze te maken 😂.

Wat gaan we doen?

Feesten dus! Er is geen programma, geen workshop, werkelijk niets waar je wijzer van wordt. Ik huur een locatie, zorg dat bier/fris/wijn en (vega) bittergarnituur is afgekocht en dat er een DJ staat die ons in beweging houdt that’s it 😂.  Maar mezelf kennende verzin ik vast nog wel wat leuke details. Ik zal iig een fijn plekje maken voor de introverts onder jullie (boekje en een dekentje erbij? :p).

Ik vraag de DJ om een mooie mix te maken van dance / pop / hiphop. Met als “altijd goed” artiesten: Beyoncé, Rihanna, Justin Timberlake, David Guetta, Pitbull en de Backstreet Boys. Vind je dit k*t dan zou ik niet komen 😝.

Woensdag 21 december 20:00 - 00:00

150 - 250 ondernemers (alle genders ;))

€99 excl. btw regulier (de 100 early birds zijn sold out!)

Hoi, ik ben (Mar)LOES

WordPress Webdesigner, grapjes maker en blijkbaar nu ook een feestorganisator. Ik blijf dus niet bij m’n leest, ik heb geen leest. Ik wil meer fun en kleur in de wereld en het maakt me niet uit hoe ik dat kom brengen 😁.  

Er was een tijd dat ik op sociale bijeenkomsten met m’n staart tussen m’n benen vertelde dat ik pensioenen berekende, om daarna maar snel van onderwerp te veranderen want verder dan “oh joh!” kwamen mensen meestal niet 😅.

Wat ik wél geweldig vond aan mijn vorige carrière, dat waren de superleuke feestjes van mijn detacheringsbureau. Even helemaal glammed up de kantoortuin uit en met je werkbuddies de club in. Ik mis dit!! 

Aangezien ik voor ondernemers nergens iets kon vinden in deze trant, slinger ik nu zelf een event de wereld in 🥳🥳.

Ga je HELEMAAL LOESOE met mij??😃

Een paar FAQies

Moet je per se ondernemer zijn?

Yes! Om het feestje wel echt voor ondernemers te houden en niet het hele land uit te nodigen, is de enige voorwaarde dat je een KvK nummer hebt :p.

Wat gebeurt er als ik toch niet kan komen?

Ik kan je helaas het geld niet terug geven, maar je mag je kaartje wel aan iemand anders geven / doorverkopen. Stuur mij dan even een mailtje op helemaalloesoe@letsgetloes.nl om de nieuwe naam door te geven!

Kan ik een leuke deal krijgen als ik met een groep kom?

De eerste 100 kaartjes (early birds) zijn echt tegen kostprijs verkocht. Bij alles daarboven heb ik meer budget voor eventuele aankleding en andere fun stuff. Ik organiseer dit event niet om winst te maken, maar ik ga iig niet voor verlies 😅. Het korte antwoord is nee :p.

Hoeveel mensen komen er minimaal?

De 100 early bird kaarten zijn al verkocht! Het is dus sowieso niet huilen in een lege zaal :p. Op mijn instagram account @letsgethelemaalloesoe kan je kijken wie ik daarmee volg, die komen allemaal al! Plus nog een groepje mensen zonder instagram :).