De Grote Loes Show - logo
a

Menu

Podcast

Jawel jawel ook ik heb een podcast! Bizar uniek ben ik namelijk :p. Ik neem je mee in mijn reis als ondernemer en bespreek onderwerpen als zichtbaarheid, personal branding en uiteraard websites! En dat alles zo authentiek en luchtig mogelijk. Je vindt de afleveringen op Spotify en hieronder :).

De Grote Loes Show – over ondernemen met fun en zelfspot

#011 Hoe overtuigend moet jouw website zijn?

Als jij een webshop hebt, of een leeromgeving, of een andere dienst waarbij HOE MEER klanten HOE BETER, dan is het slim om je goed te focussen op gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en zo makkelijk mogelijk contact op laten nemen. Maar wat nou als jouw agenda...

LUISTER NU!

Convertering wat een goeie website

Conversie, conversie, conversie, ik heb best een beetje een hekel aan die term. Letterlijk betekent conversie "omzetten" en in de context van webdesign gaat het over het omzetten van jouw website bezoeker naar een (betalende) klant. Ik kreeg laatst het compliment...

LUISTER NU!

GUEST – Digna Brand over het bouwen van een imperium

Er zijn een paar ondernemers die ik op de voet volg voor inspiratie en daar is Digna er één van. Zij is in 2 jaar tijd als een malle gegroeid van content expert naar business coach en helpt nu andere freelancers naar meer vrijheid in haar toepasselijk getitelde...

LUISTER NU!

Bye, bye online training, hello nieuwe LOES!

Ik kap er mee! Jazekerssss. Lang getwijfeld en nagedacht, maar het moment is daar. In deze aflevering deel ik mijn ervaring met het maken en verkopen van een online training en de reden dat ik hem na 1 jaar ga sluiten. Nog tot en met 30 maart 2022 kun je mijn...

LUISTER NU!

Personal branding vs mijn liefdesleven

Zodra je gaat ondernemen 'moet' je iets met personal branding. Als je er niks mee doet heb je namelijk gewoon een slechte personal branding :p. In deze aflevering vertel ik je wat personal branding voor overlap heeft met mijn voormalige dating life en waarom het...

LUISTER NU!

De 7 habits van highly effective ondernemers

Ik heb gisteren de dikke klassieker van Stephen R. Covey - The 7 habits of highly effective people uitgelezen en het leek me mooi om de grove inhoud met jullie te delen! Ik vond hem mega waardevol en raad je dus alsnog aan om het hele boek te lezen, maar als je zo...

LUISTER NU!

Mijn grootste struggle op dit moment

Keuzes, keuzes, keuzes. Zodra je ziet wat er allemaal mogelijk is en je genoeg in jezelf vertrouwt, dan zijn er opeens TE VEEL OPTIES. Dat is mijn ervaring althans. Een samenhangend verhaal vertellen is ook een beetje een struggle van mij moet ik hier eerlijk aan...

LUISTER NU!

“Ik geloof niet in websites.”

"IK GELOOF NIET IN WEBSITES." Deze uitspraak hoorde ik laatst via via.  😂 Websites... Heb jij er al 1 gespot? Ze bestaan. Echt. Waar op werd gedoeld was dat je niet eens een website nodig zou hebben voor een succesvol bedrijf. Ik geef er mijn mening...

LUISTER NU!