De Grote Loes Show - logo
a

Menu

#019 GUEST – Jiska van mindlove.nl en ik over ons bijzondere psilocybine-ceremonieweekend

21 nov 2022

Ondernemersvriendin Jiska van mindlove.nl en ik gingen samen naar een psilocybine ceremonieweekend van evennaareva.com, ook wel Eva Driessen. Deze podcast is opgenomen op de maandag direct na het weekend! Het is lastig in woorden te vatten, maar we hebben ons best gedaan ;). Wat een bijzondere ervaring om mee te mogen maken. Als je geïnteresseerd bent in mindfulness, persoonlijke ontwikkeling, hoe zit het leven in elkaar enz. dan zou ik zeker even luisteren of het wat voor je is :).

Jiska is zelf ook mindfulness-trainer en ademcoach, dus kijk ook zeker even bij haar voor als je een wat minder intense stap hierin wilt zetten :D. Jiska vind je op instagram op @mindlove.nl, Eva op @driessen.eva en mij natuurlijk op @lets_get_loes voor als je vragen hebt of het gewoon leuk vindt om ons te volgen :p.

Misschien denk je nu “nou Marloes, wel een karige bloginhoud zo”, dus dat licht ik graag even toe :p. De inhoud van deze webpagina (audio + beschrijving van aflevering) wordt automatisch uit Spotify getrokken bij elke podcast die ik upload, en vervolgens als blog gepubliceerd op mijn website (in dit gezellige huisstijl proof blog template). Dit gaat volledig automatiesch, dus dat is fantastisch, maar lekker beknopt dus. Valt mooi in de categorie better done than perfect! Wie weet schrijf ik de podcasts ooit uit. Kleine kans wel. Maar hij is er ;).